Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Fargeveiledning

Du vil sikkert også lære å bygge opp en lekker garderobe, der alt passer sammen i farger og til deg?

Hva er fargeveiledning

En fargeveiledning lærer deg å finne riktige farger til deg selv. Det blir enkelt for deg, fordi du i etterkant vet hva slags farger du er på jakt etter og hvordan de ser ut.

Dermed blir du kvitt problemene som kommer med nye klær i butikkene, ny sesong med nye motefarger.

Hva fargeveiledningen består av

En fargeveiledning tar ca. 2 timer og tar for seg hvordan du bruker fargene dine i klær og makeup, hvordan du setter dem sammen til antrekk, og hvordan du legger en makeup som du synes passer for deg. Du får med deg en stor personlig fargeprøvebok hjem, en slags fargeleksikon, nøyaktig sammensatt til deg, og som du har lært hvordan du bruker.

Finne din fargetype

Imagestudios bruker Color Me Beautiful's fargesystem, som er inndelt i 6 hovedfargegrupper, i motsetning til de tidligere vår, sommer, høst og vinter. Det vil si at vi nå, etter å ha tatt et dypdykk i hver persons fargeregister, snakker om 30 forskjellige fargetyper i motsetning til tidligere 4.

Du lærer:

I tillegg til å finne din hovedfargegruppe, jobber vi med egenskapene til fargene dine og definerer deres undertone, dybde og skarphet. Så lærer du å bruke dem riktig. Dette er veldig enkelt og gir deg masse muligheter isteden for begrensninger.

Dette er en fin gave å gi bort og en veldig populær gave å få. Passer både til kvinner og menn. Imagestudios har gavekort.

Bli-ny-dag med full makeover

Vil du ha en makeover med både farge- og stilveiledning på samme dag, vil det ta i overkant av 3 timer.

Lurt å få med seg en stilveiledning også på sikt.

Hjelp til å kjøpe klær?
- Se Personal shopping

Hjelp til rydding i garderobeskap?
- Se stilveiledning

Oppdateringskveld mote?
- Se stilveiledning

bilde

bilde

bilde

Share on Facebook

Logg inn