Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Personal shopping

Få med deg en stylist på handlerundebilde

Har du drømt om å ha egen stylist?

Enten du liker å kjøpe klær eller ikke, er det en fordel å få profesjonell hjelp.
Det er mange ting man vanligvis ikke tenker over når man kjøper klær, tilbehør eller briller. Den profesjonelle stylisten er godt trenet til å se deg i et nytt lys, har ikke til hensikt å snu opp-ned på deg, men råde deg og vise deg så du får maksimalt ut av ditt klesbudsjett, og bli den beste utgaven av deg selv!

De fleste klarer seg med 2 timer. Vi legger av klær i butikkene, og etter runden går du tilbake, henter de klærne du skal ha og betaler for dem.

Imagestudios har fornøyde kunder over hele landet, og mange av dem handler vår og høst.

Imagestudios har gavekort på personal shopping


Dette sier kundene:

Gro, 60 år:
- Jeg fikk gavekort på personal shopper av datteren min til bursdagen. Jeg var litt skeptisk og redd for at du skulle forandre meg til noe jeg ikke var, for jeg er sånn helt vanlig. Det var så spennende og hyggelig, og jeg er bare så flott i de nye klærne vi var ute og kjøpte! Jeg føler meg 10 år yngre i de klærne!

Eva, 39 år:
- Jeg ville aldri ha sett etter de klærne du har vist meg og som jeg har kjøpt! Jeg er så fornøyd, og jeg har lært så masse! Dette skal jeg gjøre neste sesong også! Jeg får så mye mer for pengene mine og gleder meg til å få en fin garderobe med tiden! Du var ikke den store kostnaden, det er klærne som var det, men du hjalp meg å kjøpe ting jeg elsker og vil ha glede av lenge!

Elisabeth, 32 år:
- Nå har jeg gått i gulpeklær i flere år, og jeg følte at jeg trengte et skikkelig løft. Jeg fikk gavekort av mannen min til jul, og det er den beste julegaven jeg fikk! Nå som jeg skal begynne å jobbe igjen, ville jeg så gjerne se flott ut: Ut jeg slitt joggebukse og T-skjorte og inn med velkledd dame igjen!Jeg er så takknemmelig for all hjelpen jeg fikk av deg og føler meg helt topp nå i de nye klærne!

Lene, 47 år:
- Det er så deilig å slippe og gjøre dyre feilkjøp. Denne gangen fikk jeg akkurat det jeg har hatt lyst på lenge, klær som passet til meg i farger og personlighet og som jeg kan ha i mange år! Og jeg ser så flott ut i dem! Dette ble ikke dyrt i det hele tatt! Tenk på hva jeg ville brukt hvis jeg hadde fortsatt å kjøpe klær jeg ikke kledde? Dette har virkelig fått meg til å tenke. Det er lurt å få profesjonell hjelp, og det er så kult å ha med stylist i butikkene!

Anne, 26 år:
- Guuud, jeg har fått meg egen stylist! Det er helt konge, og jeg har fått meg nye klær som var helt perfekte til meg! Det blir stylist med på tur neste sesong også! Jeg ringer deg! Dyrt var det heller ikke, når jeg tenker over det. Har vært mange dyre mislykkede impulskjøp lenge! Kanskje jeg sparer penger på å bruke stylist egentlig, tror du ikke?

Kari, 54 år:
- Jeg som er en av lederne i et konsern opplevde at klesstilen min ikke holdt mål. Jeg har stor størrelse også og var temmelig knust over begge deler. Må si at jeg aldri hadde funnet noe alene som kan måle seg med det vi var ute og kjøpte! Du verden, så mange komplimenter jeg har fått for de nye klærne mine! Du må bli med ut til høsten også! Takk skal du ha!

Share on Facebook

Logg inn