Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tjenester for næringslivet

CMB Image - Image in business

I næringslivet har du bare en sjanse til å gjøre et godt inntrykk:

- Sørg for at førsteinntrykket blir det beste!
Få profesjonelle råd om image bygging (image branding) for deg selv eller din bedrift.

Hvorfor velge oss?

CMB Image er divisjon næringsliv i Color Me Beautiful:
Verdens ledende internasjonale imageselskap!

CMB har et stort spekter av tjenester tilrettelagt for næringslivet:

Med over 30 års erfaring på sitt område har CMB Image arbeidet med et hundretalls ledende bedrifter, som fortsetter å bruke oss innen image for bedriften, teambuilding eller rådgivning på personlig image.

Image er et finansielt verktøy som burde utnyttes bedre. Det er nødvendig for bedriften å ha en god forretningsmessig image innad og utad, slik at de ansatte opptrer riktig og fremstår som tillitvekkende og troverdige i et konkurransepreget marked.

Det gir målbare utslag på resultatene når de ansatte er trygge på sitt ytre. Med økt selvtillit og selvfølelse leverer de bedre inntjening for bedriften!

Hva tilbyr vi?

Imagestudios inspirerende og interaktive samlinger er ledet på en trygg og morsom måte, vil alltid bli husket og er laget for å fokusere på ditt team's spesielle utfordringer og mål.

En-til-en image konsultasjoner, gruppetrening eller i form av seminarer.
Ta kontakt med oss, og vi vil finne et program som vil passe både til ditt budsjett og det du ønsker å oppnå.


Et utvalg av programmene:

Workshops for grupper: Seminar, kickoff eller teambuilding

Interaktive og lærerike workshops vil forbedre dine ansattes profesjonelle image og bygge troverdighet. Imagestudios er klar for underholdende innspill om betydningen av personlig image for bedriften. Seminaret skjer i en trygg og livlig atmosfære og har en trivelig form, der deltakerne lærer en masse om seg selv, sin egen image og bedriftens image, og avsluttes med et "felles visittkort".

Dette er et seminar som alltid vil bli husket med glede av deltakerne.

En-til-en konsultasjoner:

En personlig image konsultasjon vil bidra til å forbedre din selvtillit og troverdighet og bidra til framgang i din karrière. Vi kommer fram til effektive løsninger på kanskje sensitive eller personlige image problem i hyggelige og trivelige omgivelser.

Vi snakker om farge, stil, garderobeoppbygging, hvordan din riktige forretningsimage skal se ut og din påvirkningskraft. Du vil alltid ha nytte av det du lærte i konsultasjonen, både i jobbsituasjon og i dagliglivet.

Events/seminar for kunder og ansatte:

Vi setter fokus på personlig image både privat og på jobb. Emnene går på farger og fargepersonlighet, stil - og for kvinner: Makeup. Alle lærer mye om seg selv, samt får et godt innblikk i hvordan de skal få en rett image på jobb. Et par-tre livlige timer for deltakerne.

Mini 1-1 konsultasjon:

Imagestudios kan gi underholdende mini en-til-en konsultasjoner for å forbedre personlig image. Konsultasjoner på 15 minutter pr person er en fin måte for ansatte å finne ut hvilke farger eller hvilken ¨stil som passer best for dem.

Trainee-program:

Overgangen fra livet som student til jobb i næringslivet kan utgjøre mange utfordringer for dine traineer eller nyansatte. Dette halvdags seminaret er en fin måte for organisasjonen å formidle hvilket profesjonelt image som forventes av de nye medarbeiderne. Vi snakker om personlig nærvær, bedriftens image, kommunikasjon og den velkledde profesjonelle.

Share on Facebook

Logg inn