Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om Imagestudios

Imagestudios ble startet i 2002.
Daglig leder Helle Myhre er utdannet tekstildesigner, stylist og journalist og har også utdannelse på høyeste internasjonale nivå innen Color Me Beautiful, med tittel Image Brander.

Hun har også lang erfaring fra forlagsbransjen, både som forlagsdirektør og forlagsredaktør, og fra media som annonsesjef, journalist, redaktør og markedsrådgiver i reklamebyrå.

Imagestudios ligger i Lørenskog, like ved Rasta senter. Det er grei kommunikasjon med buss 110, og gratis parkering rett utenfor for dem som kjører.

Imagestudios har samarbeid med optiker og frisør.
Imagestudios tilbyr et stort utvalg av høykvalitets tjenester og produkter og setter fokus på kundetilfredshet.

Vi vil gjøre hva vi kan for å møte dine forhåpninger. Har du spørsmål, kommentarer eller vil booke tid, må du ta kontakt med oss.

Imagestudios farge- og stilveiledning bygger på Color Me Beautiful's fargesystem, som har utviklet fargesystemet mye lenger enn da de var kjent for sommer, høst, vår og vinter-typene. Nå danner 6 grunntyper grunnlaget for Imagestudios fargeveiledning, som individualiseres videre for opp til 30 forskjellige fargetyper. Derfor får du farger som er spesialtilpasset deg som person.

Color Me Beautiful er det ledende imagesselskapet på internasjonalt plan. CMB forsker kontinuerlig på kvinners og menns behov og tilbyr praktiske og relevante råd

Imagestudios har basert sin virksomhet med fokus på at kundenes behov kommer først og møter disse behovene. Som et resultat av dette kommer en høy andel av vårt salg fra tidligere kunder og personer som har blitt anbefalt å bruke vår bedrift.

Vi håper å kunne gi deg muligheten til å få den beste servicen i bransjen.

 

Share on Facebook

Logg inn