Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Image for mennbilde

En komplett konsultasjon på 2 timer. Råd om farger, stil, garderobeplanlegging og hvordan du ser best ut både i jobbsammenheng og i hverdagen.

Ole, 53 år:
- Jeg har mitt eget firma og driver med opplæring av personell. Nå skjønner jeg heldigvis hvordan jeg skal kle meg for å vise mitt firmas verdigrunnlag. Jeg synes dette er viktig for det jeg driver med.

Andre tilbud for menn:

  • Farging av vipper og bryn
  • Hårfjerning med voks
  • Image hos brudgom
  • Profesjonelle selvbruningsprodukter
  • Hudpleieprodukter for menn

Ta kontakt for mer informasjon eller avtal tid for din konsultasjon

Personal shopping

Vi kan være med deg ut og kjøpe klær eller vi kan kjøpe inn klær for deg.
Se: Personal shopping


Dette sier mennene om personal shopping

Morten, 29 år:
- Ja, det var gøy og inspirerende å handle med deg, og i ettertid har jeg aktivt begynt å bruke forskjellige hatter med brem eller skygge og sixpence.
Ønsker å få fram et selvbevisst og kreativt uttrykk, samtidig som det er knyttet til det klassiske og stilfulle. Jeg skal si at jeg har begynt å få masse kommentarer på klær, hatter, skjerf og helheten ;)
Skal vi avtale tid for ny innkjøpsrunde?

Frank, 42 år:
- Jeg hadde ikke trodd at dette ville være både interessant og hyggelig. Ikke visste jeg noe om farger eller hva som kledde meg av fasonger heller. Nå har jeg kjøpt en del klær som jeg kler og som jeg aldri i verden hadde sett på selv. Jeg skjønner mye mer om klær nå og er veldig fornøyd.
Dette er virkelig kule klær som guttene mine kommer til å bli misunnelige på. Jeg frykter at de kommer til å forsyne seg i pappas skuffer.

Erik, 45 år:
- Jeg har så mye klær, men det var hele tiden noe som manglet. Etter at vi har vært på innkjøp ser jeg helt klart at det var farger jeg manglet og kunnskap om min stil. Jeg er veldig fornøyd med tilskuddet til garderoben. Det limer den sammen og løser opp den litt for klassiske stilen.

Share on Facebook

Logg inn