Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Stilveiledning

Hva lærer du

I stilveiledning skaper vi personlig helhet i klesstil. Vi snakker om og setter dine proposjoner, linjer, snitt, stoffer, mønstring og frisyre i system, og du lærer nøye hvordan du gjør det selv. Det er ikke vanskelig å sette lærdommen ut i praksis når du har lært hvordan.

Ta med deg en stor koffert med klær, sko og tilbehør og "vennene på kleshenger" (klær du ikke får deg til å bruke) som du vil ha kommentarer på, er i tvil om eller vil ha som grunnmur i din garderobe.

Hva får du med deg hjem

Vi går gjennom helheten din og koffertens innhold, og du får med deg fyldige notater hjem som du kan bruke videre når du arbeider med å bygge opp og sette sammen garderoben din.

Stilveiledning er en fin gave å gi bort og en veldig populær gave og få. Imagestudios har gavekort.

Hjelp til å kjøpe klær

Imagestudios blir med deg ut i butikkene og finner klær som får fram ditt aller beste og gjør at du stråler! Se Personal shopping og/eller Gavekort

Hjelp til rydding i garderobeskap

De fleste bruker 2 timer på en rydderunde i garderobeskapet sitt. Det er billig i forhold til hva du kan unngå av feilkjøp, og du lærer en masse om deg selv og hva du kler.

Vi snakker om klærne dine, setter knappenåler for endring på plagg, og setter garderoben sammen på nye måter. Samtidig finner vi hullene i garderoben din, finner ut hva du kan trenge å fylle dem med over tid. Ikke tro at dette er en seanse hvor mesteparten av garderoben kastes.

Bli-ny-dag med full makeover

Vil du ha en makeover med både farge- og stilveiledning på samme dag, vil det ta i overkant av 3 timer.

Share on Facebook

Logg inn